Pepe i-a „suflat” iubita lui Liviu Vârciu: „A venit cu ea de mână la ziua mea de naștere!”/ VIDEO

 

Pepe și Liviu Vârciu sunt prieteni la cataramă, de mai bine de două decenii. Perioadă în care au acumulat numeroase amintiri și experiențe memorabile. Așa cum a fost și cea povestită de actor recent! Potrivit spuselor lui, cântărețul i-a furat iubita și s-a prezentat și cu ea la ziua lui de naștere.

Prietenia dintre Liviu Vârciu și Pepe este una indestructibilă. Și spunem asta că dacă nici măcar o femeie, despre care se spune că a stat la baza multor războaie, nu au reușit să îi despartă, atunci suntem siguri că nimic nu o va face.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu

În cadrul unui live pe canalul său de YouTube, Liviu Vârciu a depănat cele mai frumoase amintiri pe care le are cu Pepe, însă printre acestea s-a strecurat și una mai puțin... plăcută.

Prezentatorul TV a dezvăluit că a avut o relație cu o domnișoară pe care a iubit-o, însă din cauza conflictelor dese, au decis să meargă pe drumuri separate. La doar patru zile de la despărțire, Pepe s-a întâlnit cu Vârciu pentru a-i cere permisiunea să se poată întâlni cu fosta lui iubită. Iar ce a urmat este de-a dreptul senzațional!

„În ’99, eu eram ditamai celebru. Ăsta cu cânta cu Latin Express. Eu aveam bodyguard că dădea bine. Aveam 19 ani. Stăteam la restaurant, mă sună Pepe. Mă întreabă dacă poate să vină. Vine și mă întreabă. Eu am avut o relație cu o fată, am iubit-o, dar m-am certat cu patru zile cu ea. Vine ăsta și mă întreabă dacă mai am vreo treabă cu ea. Îi zic că nu. Iar la câteva zile după vine cu ea de mână la ziua mea de naștere. Păi așa se face?”, a fost dezvăluirea făcută de Liviu Vârciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest