Pepe se transformă total când e în preajma fiicelor sale! Ce a făcut artistul ca să își protejeze familia/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Joaca-i joacă, distracția-i distracție, dar când vine vorba de pericol, Pepe schimbă foaia. Artistul este foarte grijuliu și protector atunci când vine vorba de familia sa, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Fără doar și poate, Pepe este un bărbat împlinit. Artistul are familia la care a visat mereu și ori de câte ori se afla alături de soția sa și de cele două fetițe ale lor, Pepe intră imediat în rolul tăticului grijuliu, iar paparazzii Spynews.ro ne-au dat dovada!

Artistul și-a luat prințelese și au mers împreună la o grădină zoologică din Capitală. S-au plimbat minute bune, iar înainte de a părăsi locul, Maria și Rosa au mai dorit să se joace puțin. Fetele s-au bucurat de timpul petrecut împreună cu cei doi părinți, însă la un moment-dat, una dintre ele s-a dus spre stradă, unde treceau mașinile.

Pepe a avut grijă imediat ca fiica sa să nu treacă strada nesupravegheată, astfel că după ce i-a aliniat frumos pe toți, au trecut strada în siguranță.

Ce spunea Pepe despre un al treilea copil

„Să o iei de la capăt acum cu al treilea, după doi copii, implică anii ăştia frumoşi pe care îi ai şi de care vrem şi noi să ne bucurăm, ca şi cuplu. Abia am scăpat de prima perioadă în care plâng copiii noaptea. E mai uşor acum cu fetele, sunt măricele. Vorbesc, sunt la şcoală, la grădiniţă. Am un şofer care o duce pe Maria la şcoală, iar Raluca şi Rosa merg împreună la grădiniţă”, declara Pepe la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest