Pepe, vacanță de vis cu familia! Artistul și-a amintit de copilărie

 

Pepe iubește să facă sport, iar acest lucru se poate vedea și pe corpul său. Artistul a petrecut câteva zile de în vacanță alături de soția sa și de prieteni și a povestit pentru Antena Stars cum era în copilărie.

Vedeta a dezvăluit cum a fost vacanța alături de cei dragi.


”Nu am avut niciodată pasiunea asta cu fotbalul, dar când văd această pasiune la alții sunt extrem de încântat, uite câți copii am pe lângă mine, nici nu am apucat să îi salut. Am o zi liberă, doar ce am venit din vacanță. A fost frumos, am fost într-o vacanță aici în țară, 3 zile am vizitat multe locuri frumoase, am vrut să mergem la Sfinx, dar era coada prea mare și o să mergem într-o altă zi.  Am fost în locuri frumoase, am fost pe Transfăgărășan, am vizitat Peștera Muierii. Da, și la mănăstiri, la Cozia, la Polovragi, mai multe. Am fost cu soția mea și cu frații, cu nepoții, toți însoțiți de iubite de soții. Am fost 12 persoane, doar familia”,
a spus Pepe pentru ”Star Matinal”.

Acesta a mai vorbit și despre sporturile pe care le-a făcut în copilărie.

 ”Eu am avut întotdeauna norocul să mă ia frații și familia alături de personalități din sport și îmi era drag să mă duc la antrenamente, eu am făcut box, dacă făceam fotbal. Știi, e important să ai cu cine și să îți deschidă cineva o ușă și să te duci la antrenament cu cei mari. Te bucuri atunci când ești copil. Acum sunt alte posibilități. Copiii au ocazia să devină și artiști și cântăreți, înainte nu veneau în sălile de sport artiști și cântăreți”, a mai spus Pepe.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest