Petrișor Ruge, drama neștiută din spatele celebrității! Un grav accident i-a marcat viața!

 

Luna mai este una extrem de tristă pentru Petrișor Ruge. Dansatorul și-a pierdut tatăl și pentru prima dată și-a deschis sufletul. Petrișor a publicat pe contul lui de facebook un mesaj emoționant, prin care își plânge tatăl și căruia îi spune cât de mult îi lipsește.

„Aș vrea și acum tată să ascult vorba ta,

Aș vrea și acum tată să mai spui câte ceva

Aș vrea și acum tată când greșesc să cert și apoi, te rog, să mă ierți, tată, să mă ierți”. Dor de tată #15 #05 #1951” a fost mesajul postat de dansatul Andreei Bălan pe pagina sa de facebook.

Aceasta nu este, însă, singura lovitură pe care a primit-o de la viață Petrișor Ruge. În urmă cu câtiva ani, familia coregrafului trecea printr-o altă dramă. Fratele lui Petrișor, la doar cinci ani, suferea un șoc și era nevoit sa învețe să vorbească din nou, însă în ciuda eforturilor depuse, a rămas cu o dificultate în exprimare.

Câtiva ani mai târziu, Gheorghe suferea un accident, în urma căruia i-au fost retezate două degete, iar din cauza acestui lucru a rămas și fără job pentru că nimeni nu mai dorea să îl angajeze ca tâmplar.

Împins de această suferința, Petrișor Ruge a fost pentru prima dată într-un platou de televiziune, iar alături de Andreea Bălan încerca să îi aducă puțină bucurie fratelui său. Coregraful își dorea să investească banii câstigați într-un atelier de tâmplărie pentru că fratele lui doar asta știa să facă.  

După ce Andreea Bălan și Petrișor Ruge au câstigat competiția, au conștientizat că între ei doi există o chimie și au continuat colaborarea, iar acum sunt de nedespărțit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest