Plictiseala împinge la gesturi extreme! Cum arată Chef Florin Dumitrescu fără barbă/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Din cauza măsurilor impuse de autorități pentru a combate răspândirea infectării cu noul COVID-19, vedetele au început să își ocupe timpul cu fel și fel de activități pentru a scăpa de plictiseală. Printre ele se numără și chef Florin Dumitrescu, care a recurs la un gest extrem, după zile bune de izolare în casă.

Mai în glumă, mai în serios, Florin Dumitrescu a postat un mesaj destul de... ciudat. ”OUPS. Am comis-o” Chiar dacă în primă instanță, nimeni nu s-a prins despre ce este vorba, la scurt timp după publicarea imaginii cu text, bucătarul a aruncat și bomba!

Juratul de la „Chefi la Cuțite” a postat un clip în care le-a arătat internauților, pas cu pas, cum renunță la tot părul facial! Se pare că gestul a fost o îndeplinire a unei provocări lansate în social media, chiar dacă bucătarul nu a mai renunțat la barbă de mai bine de doi ani, după cum le-a mărturisit chiar admiratorilor săi.

Așa cum era de așteptat, reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară, mulți dintre ei „bombardându-l” cu complimente și menționând faptul că noul look îl face să pară mai tânăr.

”Hehe asta am facut si eu acu 3 zile / Ce face izolarea asta 😂😂 Dar tot de admir foarte mult indiferent dacă ai sau nu barbă / Acum urmează si parul Chef😂🔥 / la intrare pe platoul de la “chefi la cutite” o sa va ceara buletinul 😂 / Esti mai tînăr cu 5 ani 😙, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest