Povestea de viață a lui Ed Sheeran! Prin câte a trecut ca să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei/ VIDEO

 

Cu vocea şi talentul pe care le are s-a făcut cunoscut în întreaga lume. Piesele sale au fost mereu pe primul loc în topurile muzicale şi pot fi auzite peste tot. Vorbim despre Ed Sheeran, artistul momentului. Numele lui cu siguranţă îl ştiţi, însă povestea de viaţă mai puţin. Pare un scenariu de film de Hollywood, dar nu, este exact ce a trăit el până să ajungă unul dintre cei mai bogaţi oameni.

Să începem cu începutul! Pe 17 februarie 1991, avea să se nască unul dintre cei mai talentați artiști din lume. Ed Sheeran avea un frate mai mare, iar părinții lui avea la momentul respectiv o firmă de consultanță în artă. De la 11 ani a început să scrie primele piese care au fost remarcate imediat cei din jur.

Ți se face pielea de găină atunci când îl auzi cum cântă, însă puțini știu că o problemă din copilarie l-a facut să fie la un pas să renunțe. În urma unei operații, Ed Sheeran a început să aibă dificultăți de vorbire și îi era teamă că așa va rămâne pentru tot restul vieții. Ba mai mult, a fost marginalizat la școală și îi era rușine să vorbească. Până într-o zi, când tatăl său i-a adus o înregistrare cu Eminem. Asta l-a ambiționat și l-a inspirat să își compună singur muzica.

În 2008 a luat cea mai grea decizie. La doar 14 ani și-a luat chitara, câteva haine și a plecat în Londra, ca să își urmeze visul. Nu avea unde să doarmă și nici ce să mănânce. Casa lui era metroul, o locuință călduroasă și primitoare, după cum a declarat chiar el în presă.

A fost de multe ori pe punctul de a renunta, însă nu a făcut-o. Ușor, ușor, a devenit cunoscut. Cânta în locuri mici, colabora cu anumiți cântăreți și așa în 2009 a ajuns să aibă 300 de spectacole.

Cheia succesului a cunoscut-o în 2010. Și-a publicat singur un clip online, s-a făcut remarcat de un rapper și l-a luat cu el într-un turneu. Apoi oamenii din întreaga lume a început să îi urmărească videoclipurile de pe YouTube. De acolo a mai fost doar un pas. În scurt timp, băiatul roșcat cu chitara și cu vocea uimitoare a apărut în toată presa.

Acum Ed Sheeran adună miliarde de vizualizări la piesele sale. A urcat pe scenă cu cei mai tari artiști ai lumii și a adunat o avere colosală, aproape de 230 de milioane de euro. De la băiatul care dormea în metrou, are 27 de case pe care le-a cumpărat cu banii în mână, pasiunea sa fiind să investească în imobiliare. Artistul ocupă primul loc în topul celor mai bogate vedete din UK de până în 30 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest