Pregătiți de petreceri? Iată de ce să nu uitați de tăvi aurii din carton (P)

 

Atunci când vă pregătiți pentru o petrecere, în încercarea de a mulțumi publicul și de a oferi acestuia o experiență completă, atât culinară, cât și cea de servire, inclusiv ambalajele sunt importante. Acele consumabile, articole de unică folosință pot face parte din prezentarea și promovarea unui brand.

În materie de ambalaje din hartie si carton Snick Ambalaje este furnizorul de care trebuie să știți. Are în stocul său o gamă variată de produse din clasa de consumabile, ambalaje de unică folosință. Printre altele și tăvile aurii din carton sunt disponibile aici.

Servire impecabilă, de efect și în condiții optime, cu tăvile din carton

Când vorbim despre tavi aurii din carton vorbim implicit despre  o serie de avantaje. Iată despre ce este vorba:

 

  • Ușurința de utilizare

Tăvile din carton sunt ușoare și pot fi manevrate cu ușurință, făcându-le o alegere potrivită pentru servicii de masă sau pentru a servi mâncăruri. Cel puțin asta se întâmplă în cazul tăvilor din hârtie și carton disponibile pe site-ul Snick Ambalaje.

 

  • Economie

Tăvile din carton sunt mult mai accesibile decât alte opțiuni de tavă, precum cele din sticlă sau metal și pot fi aruncate după folosire fără a fi nevoie să cheltuiți bani pentru curățare sau întreținere. În plus, chiar dacă sunt din gama celor de unică folosință, nu dezamăgesc la capitolul design și prezentare.

 

  • Design versatil

Că tot menționăm despre acest aspect, designul joacă un rol important în părerea pe care și-o face un client. Până la urmă, modul în care este servit un client înseamnă experiență culinară. Tăvile din carton aurii sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni și pot fi personalizate cu imprimeuri sau mesaje, astfel încât să se potrivească cu orice tematică sau stil de petrecere.

 

  • Eco-friendly

Tăvile din carton sunt produse din materiale biodegradabile și reciclabile, ceea ce le face o opțiune mai prietenoasă cu mediu comparativ cu tăvile din plastic sau aluminiu. Descoperind produsele disponibile la Snick Ambalaje ne dăm seama că aici conceptul în sine promovat este despre ambalajele de unică folosință care respectă principiile actuale, standardele eco friendly.

 

  • Ușor de transportat

Tăvile din carton sunt ușoare și compacte, ceea ce le face ușor de transportat sau de stocat când nu sunt utilizate.

Cu toate acestea, este important de menționat că tăvile din carton nu sunt la fel de rezistente ca tăvile din metal sau plastic și pot fi mai puțin adecvate pentru a servi alimente fierbinți sau grele. Este important să alegeți tăvile din carton care au fost fabricate din materiale de calitate și care au o structură stabilă pentru a preveni deformarea sau ruperea.

Comandați de la Snick Ambalaje

Pentru firmele de catering, diverși furnizori și prestatori de servicii care au nevoie de stoc de astfel de produse, la Snick Ambalaje vor găsi toate acestea. Pot comanda online, din pagina oficială. În plus, pentru cei care au nevoie de un plus de convingere privind calitatea produselor, pot cere sacoșa cu mostre, gratuit!

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest