Prima apariţie a lui Adrian Mutu, după ce s-a spus că a fost bătut! Avem imaginile care spun tot adevărul/ VIDEO

 

Lumea vorbeşte, dar lui nici că îi pasă. Totuşi, Adrian Mutu cu greu se ţine departe de ochii presei. Scandalul în care se presupune că a fost implicat a zguduit lumea showbiz-ului românesc. De curând, paparazzii Spynews au suprins primele imaginicu Briliantul după ce s-a vehiculat că ar fi fost bătut de clanul Caran.

Adrian Mutu a hotărât să ignore gurile rele aşa că a ieşit împreună cu famila şi prietenii la un restaurat de fiţe din Capitală, unde a petrecut ore bune în compania celor dragi. Îmbrăcat la 4 ace, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Mutu a afişat un zâmbet larg, şi nu părea deloc afectat de zvonurile pe care le-a negat cu vehemenţă.

Printre cei care i-au fost alături Briliantului s-au numărat Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlăduţ Munteanu, dar bineînţeles că nu a lipsit nici frumoasa lui soţie, Sandra, care arăta impecabil, cu o haină de blană neagră şi o geantă scumpă, de la un brand celebru.

După ce au ieşit de la restaurant, s-au îmbrăţişat cu toţii şi şi-au luat la revedere aşa cum se cuvine, iar Adrian Mutu părea bine dispus şi zâmbitor, semn că lucrurile stau foarte bie în viaţa sa iar speculaţiile în ceea ce îl priveşte rămân doar la stadiul acesta.

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce s-a spus că a fost bătut măr

"Mi-ați pus o eticheta ca fotbalist și acum încercați sa căutați incredibilul chiar și când nu exista, inventați povesti! Ca fotbalist am fost ce-am fost și mi-am asumat tot, dar acum de când m-am întors in țara îmi văd de treaba mea, de familia mea și de fotbalul meu !

Nu am nevoie de așa ceva acum și nici nu mă interesează bârfele de stradă...Nu vă dați seama ce scrieți ? Să mă bat din postura de antrenor al Naționalei ? Imi faceti numai rau cu bârfele astea. Am fost la Mandaloun sa iau cina într-adevăr dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu ma credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți ca m-au bătut, restul sunt cancanuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul asta strică atmosfera din jurul Naționalei.", a scris Briliantul, pe contul de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest