Prima iubire a Andrei, un bărbat cunoscut în showbiz! A fost dată peste cap de separare: „Îl iubea foarte mult”

 

Andra este cunoscută atât datorită carierei muzicale de neegalat din România, cât și vieții de familie de invidiat pe care o are. Artista se numără printre puținele celebrități care nu au fost protagonistele unor scandaluri de natură amoroasă. Chiar și așa, cântăreața a suferit o mare decepție în amor cu patru ani înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță.

Andra a fost îndrăgostită până peste cap de un barbat cunoscut în showbiz-ul autohton, cu mult înainte de a forma un cuplu cu actualul soț. Artista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș Caploiu, fost membru al trupei Groove. Din păcate, finalul poveștii nu a fost unul pe care și l-a închupuit artista, dat fiind că toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, într-un final.

Dragoș Caploiu a decis să rupă orice legătură cu Andra, după mai multe probleme pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului în viața de cuplu. Astfel că în septembrie 2005, fostul membru al trupei Groove a pus punct relației și nu a mai vrut să păstreze legătura cu aceasta nici măcar prin intermediul telefonului, a scris impact.ro

Potrivit unor surse apropiate vedetei, Andra a fost extrem de afectată de separarea de Dragoș, mai ales că s-au despărțit cu câteva zile înainte de participarea la „Cerbul de Aur”.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la Cerbul de Aur (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea Interpretare). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie.”, susțin surse apropiate de-ale vedetei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest