Primele declaraţii ale lui Dorian Popa după intervenţia chirurgicală VIDEO

 

Artistul ne mărturiseşte cum se simte după intervenţia de rejuvenare de omuleţ. Toată intervenţia nu a durat mai mult de 30 de minute. Şi ca după orice fel de intervenţie, Dorian trebuie să respecte şi o serie de reguli. 

"E impropriu spus că e o durere, dar e o uscăciune în gât aşa. Mă gândeam ce am păţit în gât ca să mă gândesc ce simt ulterior. Domnul doctor mi-a făcut un gât antâia şi că e posibil să nu mai fie nevoie să repet procedura, căci în hârtiuţele astea pe care le-am completat scrie că este posibil să fie necesar să repet procedura. Însă domnul doctor mi-a spus că măi tu eşti artist şi ar fi bine să îţi păstrezi timbrul şi zona vocală, deci nu o să e grăbim cu a doua intervenţie.

Două zile nu am voie să mănânc sărat, până după weekend e recomandat să mănânc cât mai moale, cât mai păstos, să nu râcâi zona şi mare atenţie, oameni care staţi în jurul meu, ştiţi vorba aia cu danful? S-ar putea să am un mic danf în guriţă, mi s-a recomandat să mestec cât mai multă gumă. Aşa că o să stăm aşa zilele astea", a spus Dorian Popa pe Youtube.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest