Primele imagini cu Roxana Dobre şi Florin Salam după ce s-a scris că s-ar fi despărţit! Cum au fost surprinşi cei doi/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Relaţia Roxanei Dobre şi a lui Florin Salam nu a fost tot timpul roz, iar scandalurile prin care au trecut sunt cunoscute în showbiz-ul românesc. Acum, de ceva vreme, totul lor pare să fie doar "lapte şi miere", iar zvonurile despre o posibilă despărţire sunt acum istorie.

Imaginile în exclusivitate pe care reporterii Antena Stars le-au surprins stau mărturie că se iubesc mai mult ca niciodată! Avem dovada că nici nu se pune problema de vreo despărţire. Şi nu, nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt ci doar să urmăriţi imaginile!

Îmbrăcaţi foarte elegant şi extrem de fericiţi, aşa şi-au făcut apariţia Florin Salam şi Roxana Dobre la un eveniment cu ştaif din Capitală! Au dansat, s-au fotografiat, s-au mângâiat şi nu s-au dezlipit nicio secundă unul de celălalt! La masa lor s-a aflat şi fiica artistului, Betty Salam, împreună cu soţul ei!

Extrem de bine dispus, manelistul a gesticulat şi a fredonat piesele sale preferate! În tot acest timp nu a neglijat-o absolut deloc pe Roxana Dobre! Foarte grijuliu, Florin Salam a ţinut-o de gât pe frumoasa Roxana!

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre şi Florin Salam durează de ani de zile, dar nu a fost lipsită de episoade controversate. Florin Salam și Roxana Dobre au trecut, însă, peste fiecare problemă cu care s-au confruntat de-a lungul relației.

"Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici. E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună", a spus Florin Salam pentru Antena Stars.

După petrecerea de pomină, Florin Salam şi Roxana Dobre le-au dovedit celor care îi cunosc că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cei doi s-au ţinut de mână, în drum spre casă şi au plecat spre locuinţa lor, sub protecţia unui bodyguard al familiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest