Pușcărie, haine grele! Copos, lacrimi amare după gratii

 

S-a lăfăit în lux, iar acum e obligat să se acomodeze cu viaţa de după gratii. George Copos suportă cu greu detenţia,  ba chiar ar fi cerut ajutorul unui psiholog.Şi cum un rău nu vine singur, fostul patron al Rapidului îşi mai vede şi imperiul financiar năruit!


Nu rata nicio ocazie să se dea mare cu averea lui, iar acum totul s-a năruit! Tocmai de aceea şocul a fost atât de mare pentru Copos. Nimeni nu mai reuşeşte să îi intre în graţii. Ei sunt într-o situaţie mai aşa mai interesantă. şi-a nenorocit familia.


Cum să nu stea rău emoţional când îl mai aşteaptă şi alte sentinţe. Copos ar putea să înfunde puşcăria mai mulţi ani, mai ales că nu a fost implicat doar în Dosarul Transferurilor, iar în celelalte procese judecătorii încă nu s-au pronunţat.


Şi nu doar spiritual o duce rău. Afacerile lui Copos par să fie pe butuci. Afaceristul îşi clădise un adevărat imperiu: două hoteluri de lux în Bucureşti, alte trei în Poiana Braşov şi două în Eforie Nord, produce motoare electrice şi produse de panificaţie. Cofetăria şi patiseria au fost preluate de fiica lui COPOS, iar de atunci, multe lacăte au fost puse pe uşile magazinelor din respectivul lanţ.


George Copos mai are aşadar încă un motiv să plângă. Totuşi ar trebui să ia lecţii de la ceilalţi colegi de suferinţă şi să înfrunte pedeapsa cu mai mult optimism!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest