Raluca Macovei, primele declarații despre locul în care a născut! Și-a pus viața în pericol!

 

Am aflat până unde a ajuns Raluca Macovei, după ce medicii din mai multe țări au refuzat să o ajute să devină mamă. Și-a dorit cu disperare să aibă copii și minunea s-a întâmplat. Mai mult de atât, am aflat și ce sacrificiu a făcut ca să iși îndeplinească cel mai mare vis.

În România, șase medici au refuzat să îi facă tratamentul. I-au spus că îi poate recidiva boala. A plecat la mii de kilometrii distanță, unde a dat zeci de mii de euro și după mai multe încercări, a reușit! A rămas însărcinată cu riscul propriei sale vieți, iar astăzi, îsi strânge în brațe minunile.

Raluca Macovei este una dintre mămicile eroine ale showbiz-ului, iar în cadrul unei postări pe contul său personal de socializare, vedeta a dezvăluit unde și-a născut copilașii. Se pare că locul a fost în Caucaz, lângă Marea Caspică, în luna iulie a anului trecut.

De altfel, Raluca Macovei mărturisea în urmă cu ceva timp despre cât de tare îsi dorea sa devină mămică. „Dă-mi Doamne un copil, să fie cum vrei tu și, dacă, Doamne ferește, nu ar fi sănătos, eu o să îl fac, îți promit, doar dă-mi-l tu cum vrei să îl am. Și promit că o să îl iubesc la fel de mult ca pe mama și tatăl meu”. Cam așa suna rugăciunea mea seară de seară. Și încă o dată, Dumnezeu, mi-a arătat cât mă iubește și nu mi-a dat doar unul, i-a dat doi copii frumoși și sănătoși.” scria, în urmă cu ceva timp, Raluca Macovei pe pagina sa de facebook.

A fost diagnosticată cu cancer de col uterin

Raluca Macovei a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor, din vara lui 2017, când a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Vedeta a preferat să-şi trateze afecţiunea în cea mai mare discreţie, fără să-şi implice familia sau prietenii. A revenit în 2018, iar atunci a decis că e mai bine să se întoarcă la viaţa... discretă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest