Raluca Moianu, apariţie rară la TV! Cum i s-a schimbat viaţa după ce şi-a pierdut soţul „Depresia nu te întreabă”

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Moianu a fost invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” unde vorbit despre greutăţile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieţii, mai ales după ce şi-a pierdut soţul, cât şi despre motoraşul care a făcut-o să continue atunci când depresia îşi prindea ghearele în sufletul ei.

Prezentatoarea TV a trecut prin momente cumplite, atunci când soţul ei a trecut în nefiinţă. Rodul iubirii dintre ea şi cel care a decedat din cauza unei forme de cancer, a fost cel mai bun motiv pentru a trece peste toate greutăţile pe care le-a întâmpinat şi peste toată durerea devastatoare.

Vedeta are o fetiţă de 14 ani şi a mărturisit în platoul matinalilor că indiferent de încercările pe care viața i le-a oferit, trebuie să rămână pozitivă pentru copilul pe care îl creşte singură.

"Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Cqnd ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă." a declarat Raluca Moianu în platoul matinalilor de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest