Raluca Ropotan, despre viața de mămică și al doilea copil! Dezvăluiri în exclusivitate/ VIDEO

 

Au un copil de o frumuseţe rară şi sunt cei mai fericiţi de când au devenit părinţi, însă nu vor să se oprească doar la unul. Raluca Ropotan a vorbit despre viaţa de mămică, dar şi despre al doilea copil într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars.

Raluca şi Adrian Ropotan formează una dintre cele mai frumoase şi discrete familii de la noi, şi nu o spunem doar noi, ci toţi cei din jurul lor. Cei doi se iubesc la nebunie, iar de când au devenit părinţii unui băieţel superb, viaţa pare că a devenit şi mai frumoasă.

Micuţul celor doi, Ivan, a împlinit abia un anişor şi deja se gândesc la un al doilea copil. Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri de senzație, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars: „Am zis chestia asta pentru că îmi doresc să fie apropiaţi de vârstă, pentru că sunt convinsă că se vor înţelege foarte bine şi se vor putea juca împreună. Iar dacă va fi diferenţa mai mare, va fi mai greu. (...) El a vrut băiat dintotdeauna, dar acum vrea şi o fetiţă”.

Un lucru sigur este faptul că Raluca şi Adrian Ropotan au atras toate privirile la petrecerea une au fost invitaţi. Cei doi şi-au făcut apariţia îmbrăcaţi lejer: el a optat pentru un trening negru, iar ea a venit îmbrăcată cu o bluziţa foarte strâmtă, o vestă şi o pereche de pantaloni care îi puneau talia de viespe în evidenţă. Iar dacă nu ne credeţi, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest