Ramon Chicireanu a murit! Mesajul emoţionant al lui Chef Scărlătescu, după ce carismaticul concurent a pierdut lupta împotriva cancerului!

 

Ziua de astăzi debutează cu o veste tragică! Ramon Chicireanu, concurentul care a reuşit să îi impresioneze pe Chef Scărlătescu, Chef Bontea şi Chef Dumitrescu cu pofta de viaţă şi cu atitudinea dezinvoltă, în cadrul unei competiţii culinare, a pierdut lupta cu moartea.

După ce o bună bucată de timp, Ramon a dus o luptă crâncenă cu cancerul limfatic, în cursul zilei de luni, bărbatul a murit! Carismaticul concurent a trecut prin cea mai grea perioadă a vieţii sale, chiar dacă de lupta pe care a dat-o s-a aflat abia în ultimele zile de viaţă.

A învins o dată cancerul

În urmă cu doi ani, Ramon Chicireanu a reuşit să învingă cancerul, după ce a făcut un tratament în Germania. La scurt timp după, boala a recidivat şi l-a înfrânt pe cel care a reuşit să le intre la inimă miilor de telespectatori prin atitudinea pozitivă şi carisma nemărginită de care a dat dovadă, atunci când a concurat într-o emisiune culinară.

Printre cei profund impresionaţi de Ramon s-au numărat şi Chef Scărlătescu, Chef Bontea şi Chef Dumitrescu. Odată cu aflarea veştii că fostul concurent s-a stins, Cătălin Scărlătescu a scris un mesaj extrem de simplu, dar plin de durere, pe contul său de socializare, în amintirea acestuia.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace...”, a fost mesajul simplu, dar trist, postat de Chef Scărlătescu, în această dimineață.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,,,

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest