Ramona Bădescu, detalii neştiute despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani! A schimbat-o total! „Am renunţat la apariţiile TV”

 
+2 click pentru
galerie

Italia i-a adus succesul, dar şi marea dragoste! Ramna Badescu este mai fericită ca oricând, însă păstrează discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală. Deşi au trecut 6 luni de când a născut, actriţa nu a dezvăluit deocamdată numele băieţelului său şi nici identitatea tatălui.

Dacă vă întrebaţi, cine este tatăl, ei bine, Ramona Bădescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat despre care spune că este unic şi special, dar căruia nu îi dezvăluie identitatea. Vedeta a mărturisit că s-au cunoscut la un eveniment, dar prima întâlnire dintre ei ar fi fost un eşec total, însă la două zile s-au întâlnit din nou, iar atunci l-ar fi văzut cu alţi ochi.

Chiar dacă o bucată de vreme, relaţia s-a desfăşurat la distanţă, iată că acest lucru i-a făcut să se iubească şi mai mult. Din dragostea lor s-a născut dorinţa de a avea un copil şi şi-au propus să apeleze la fertilizarea in vitro, însă au avut parte de cea mai mare surpriză. Ramona era deja insărcinată, in momentul vizitei la doctorul care avea să facă procedura.

“Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre. Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales. Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte.”, a spus Ramona Bădescu, pentru click.ro

La 50 de ani, Ramona Bădescu a reuşit să trăiască cea mai mare bucurie, cea de a deveni mămică. Cu toate acestea, viaţa ei nu a fost tot timpul roz. Vedeta a fost afec tată de drame sentimentale. Fascinată de Italia de mică, vedeta s-a mutat acolo unde s-a impus ca actriţă şi model. Iar primul partener al vedetei a fost patronul unui lanţ de măcelării, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de ani de zile, dar soarta i l-a scos în cale pe fostul soţ, care i-a şi cauzat o mare durere.

Divorţul de afacerist a fost unul dureros şi a scos multe lucruri neştiute din viaţa acesteia. Vedeta nu a mai păstrat legătura cu italianul, din cauza tuturor conflictelor pe care le-au avut în mariajul. Căsnicia cu italianul i-a facut foarte rău, iar după aceea a avut numai relatii pasagere, dar iată că acum şi-a găsit pacea în braţele celui care a făcut-o şi mamă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest