EXCLUSIV. Ramona Gabor, într-un platou de televiziune după mulţi ani! Bote şi Naty au aflat totul despre viaţa ei

 

A plecat când a simţit că toată lumea vrea să o pună la pământ. Iar viaţa i-a oferit şansa de a o lua de la 0. Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai acum şase ani jumate şi vorbeşte despre cât de greu sau uşor i-a fost acolo, faţă de cum era când a venit în Bucureşti. Vedeta vorbeşte şi despre faptul că în viaţa ei se află o prezenţă masculină, şi despre faptul că doreşte să devină femeie de afaceri.

A stat 3 ani singură, fără un bărbat în viaţa ei pentru că nu a renunţat la pretenţiile ei. A ştiut întotdeauna cât valorează şi a fost o persoană care a avut răbdare.

"Nu am renunţat la pretenţii, am aşteptat 3 ani până am găsit pe cineva, dar niciodată nu s-a gândit că cere prea mult, sunt o persoană foarte răbdătoare." a declarat Ramona Gabor în exclusivitate la "Star Matinal".

Chiar dacă a găsit bărbatul perfect la momentul acesta pentru ea, Ramona Gabor nu se grăbeşte. 

"Nu am gând de măritat, nu vreau să mă mărit acum, şi după doi, trei ani să divorţez." a declarat Ramona Gabor în exclusivitate la "Star Matinal".

Ramona Gabor a vorbit şi despre afacerile pe care doreşte să le pornească în România şi în Europa.

"Îmi doresc să devin femeie de afaceri, vin foarte des în România pentru a studia piaţa. Sunt foarte interesată de construcţii, chiar dacă sunt necunoscătoare în domeniu." a declarat Ramona Gabor în exclusivitate la "Star Matinal".

Sursa foto: captura Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest