Răsturnare de situaţie! Aflaţi la notar să fivorţeze, Bianca Drăguşanu i-a aruncat telefonul pe geanu lui Alex Bodi/ VIDEO

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au întâlnit, în faţa notarului, ca să semneze actele de divorţ! Şi pentru că este cunoscut faptul că între cei doi ies scântei ori de câte ori sunt supăraţi unul pe celălalt, iată că şi la notar au avut loc scene incredibile! Iar totul s-a întâmplat în faţa paparazzilor Spynews.ro!

Paparazzii Spynews.ro, vigilenţi ca întotdeauna, au surprins nişte scene rupte din film! După ce în jurul orei 11:30, blondina a ajuns însoţită de o femeie şi de doi bodyguarzi, Bianca Drăguşanu a intrat în cabinetul notarial. La nici 10 minute după, a apărut şi Alex Bodi.

Ce s-a întâmplat în cabinetul notarial?

Potrivit spynews.ro, situaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi a fost extrem de delicată în interiorul cabinetului notarial! Iar spiritele s-au încins atât de tare, încât Bodi s-a ales cu telefonu aruncat pe geam, de Bianca.

Iar dacă nu ne credeţi, daţi play clipurilor de mai jos şi veţi vedea în detaliu, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro: 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest