Răsturnare de situație! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas să anuleze căsătoria? Avem toate detaliile VIDEO

 

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare de nesfârșit. S-au certat,s-au împăcat, au făcut cununia civilă, iar când lucrurile începeau să se așeze, situația dintre cei doi nu mai este la fel de bună.

După ce în urmă cu câteva zile s-a vehiculat în presă, că cei doi vor să facă nunta religioasă, lucrurile nu stau deloc aşa, ci dimpotrivă. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt la un pas de divorţ! Toţi cei care le urmăresc activitatea pe internet au putut sesiza cu uşurinmţă, că în ultima perioadă nu au mai postat poze împreună.

Surse din apropierea cuplului au declarat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că situaţia nu ar fi deloc roz între cei doi. Chiar dacă au încercat sa îsi soluţioneze problemele şi să mai diminueze din conflictele, petnru care au devenit faimoşi, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt într-un punct decisiv al relatiei lor.

Mai mult de atât, aceleaşi persoane au mărturisit că cei doi se gândesc să îşi anuleze căsătoria, dat fiind daptul că pot face acest lucru în termen de şase luni. Nici Bianca, nici Bodi nu au confirmat sau infirmat zvonurile vizavi de o posibilă despărţire, aşa că adevărul încă nu este cunoscut în totalitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest