Răsturnare de situație! Ramona Olaru și Cuza formează, din nou, un cuplu! Primele imagini după împăcare/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Încurcate mai sunt căile dragostei! Dacă în urmă cu doar câteva zile, Ramona Olaru dezvăluia că nu mai este într-o relație cu solistul trupei “Noaptea Târziu”, iată că, după ce s-au gândit mai bine la momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună, cei doi și-au mai dat o șansă, iar noi avem primele imagini după împăcare.

Ramona Olaru și Cuza au postat o serie de filmulețe pe conturile sale de socializare, unde s-au afișat împreună și în care păreau foarte fericiți. Mai mult de atât, cântărețul a publicat și o imagine cu iubita sa, fotografie care a venit însoțită de mesajul “În seara asta, iau cina în oraș”.

Și pentru că încă nu au făcut anunțul oficial că s-au împăcat, toată lumea se întreabă dacă nu o fi doar o tentativă de împăcare, în care să vadă dacă mai pot fi împreună. Rămâne de văzut ce urmează între cei doi, dar până atunci stați pe Antena Stars, ca să fiți la curent cu cele mai tari știri mondene.

Cum au dat vestea despărțiriiCea care a dezvăluit că s-au separat a fost chiar Ramona Olaru! Și nu oricum, ci într-o manieră inedita! După ce unul dintre admiratorii săi a sesizat că nu mai are nicio poză sau filmare cu membrul trupei Noaptea Târziu, a întrebat-o care este motivul pentru care le-a șters. Într-o propoziție scurtă și la obiect, blondina a spus că s-au despărțit:Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest