Războiul continuă! Rusoaica lui Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Să apeleze la psiholog”/ VIDEO

 

Moldoveanca fatală despre care s-a spus că l-a înnebunit pe Bodi lansează un atac la Bianca! După împăcaarea afaceristului cu blonda, focoasa Daria a răbufnit!

După ce Alex Bodi s-a întors val vârtej în țară pentru a se împăca cu Bianca Drăgușanu, Daria Radionova, rusoaica sexy cu care presa l-a tot cuplat pe celebrul afacerist și în brațele căreia s-ar fi refugiat milionarul după divorțul de blondină, iese la atac! Și spune că nu o interesează absolut nimic ce se întâmplă între Bianca și Bodi, în aceste momente.

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei. Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Iar pentru a stopa speculațiile, Daria a pus punctul pe „i” și a spus și ce fel de relație a avut cu Alex Bodi. Rusoaica a ținut să precizeze că nu a existat nimic de natură amoroasă între ei. Ba mai mult decât atât, a numit tot scandalul dintre Bodi și Bianca „o dramă ieftină.”

Pe lângă lămuririle vizavi de relația Biancăi cu Bodi, Daria Radionova a avut și un mesaj destul de tranșant la adresa blondinei , în care i-a transmis să facă în așa fel, încât să scape de aceste nesiguranțe. Poate să apeleze chiar la un psiholog, pentru că nu este tocmai ok pentru o femeie de talia ei, cu atât de multe intervenții estetice, să nu aibă deloc încredere în forțele ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest