Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat sfârșit! Sunt împreună, din nou? “Noi doi împotriva lumii”/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Răsturnare de situație între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Dacă în urmă cu câteva zile, războiul căpătase proporții de natură juridică, după ce blondina a apelat la organele legii pentru a obține un ordin de restricție împotriva fostului soț, iar omul de afaceri mărturisea că toate întâlnirile cu Bianca se vor face numai în prezența avocaților, iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade!

Lasă-mă-mi place! Cam așa este situația și între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! Chiar dacă între cei doi părea că nu mai exista nicio cale de împăcare, mai ales după toate detaliile șocante care au ieșit la iveală, imediat după divorțul controversat, se pare că totul s-a schimbat.

Recent, Alex Bodi a dezvăluit, în exclusivitate, pentru SpyNews.ro că își dorește o reîmpăcare cu Bianca Drăgușanu, iar faptul că lucrurile au degenerat în halul ăsta, îl afectează extrem de mult. Primul pas a fost făcut chiar de el, în direcția reconcilierii, după cum a mărturisit chiar afaceristul.

Mai mult decât atât, ultima postare a lui Alex Bodi pe pagina sa de instagram, i-a facut pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu care cumva, împăcarea cu Bianca Drăgușanu, să fi avut deja loc. Celebrul om de afaceri a publicat o imagine cu fosta soție, în care sunt extrem de apropiați, dar prin ce a reușit să atragă atenția tuturor a fost mesajul care a însoțit fotografia: „Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”.

Dacă vreți să aflați care este adevăratul status dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, stați pe Antena Stars, pentru mai multe detalii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest