Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ținut din scurt de contractul semnat! Au găsit altă cale să se atace!

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt ținuți din scurt de clauzele contractului semnat la împăcare! Dar ca să nu scoată bani grei din buzunare, cei doi au găsit o altă cale să se atace, fără să fie nevoiți să plătească.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt, din nou, la cuțite, mai ales după ce afaceristul a confirmat relația cu rusoaica Daria. Și chiar dacă multă lume credea că cei doi se vor reîmpăca, dat fiind istoricul pe care îl au, se pare ca lucrurile stau diferit, de data aceasta.

Dacă divorțul dintre cei doi a fost unul extrem de controversat, care a scos la iveală detalii șocante din interiorul mariajului lor, acum situația este alta. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi parcă au presimțit că vor ajunge să se războiască, din nou, astfel că înainte de împăcare au semnat un contract de confidențialiltate în care este specificat faptul că dacă unul dintre ei doi va vorbi despre cealaltă persoană de rău, atunci trebuie să scoată muulți bani din conturi.

Mesaje acide în social media

Dar iată că cei doi au găsit o cale mai bună să se atace: prin intermediul mesajelor pe social media. Bianca i-a transmis un mesaj subtil fostului partener, semn că în ciuda relației pe care o are acum, tot la ea se gândește. „Toate ca toate, dar numele meu tot există în istoricul căutărilor tale”, a postat Bianca pe Instagram.

Așa cum era de așteptat răspunsul lui Alex Bodi nu a întârziat să apară și i-a transmis și el un mesaj, la fel de subtil, Biancăi, în care a dat de înțeles că nu a știut sa aprecieze ce a avut lângă ea, la timpul potrivit. „Dacă preferi aurul în loc de noroi, alege-l cu fiecare ocazie!”, a transmis Alex Bodi prin intermediul unui InstaStory.

Pentru că nu s-a putut abține, Bianca Drăgușanu a îndreptat o nouă săgeată în direcția lui Alex Bodi, printr-un alt mesaj ca răspuns pentru replica acidă care i-a fost adresată de afacerist: „Să vă ferească Dumnezeu să cădeți de la înălțimea la care vă credeți! (…) Prea binecuvântată să fii stresată”, a scris Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest