Răzvan Botezatu, vorbe emoţionante pentru mama sa: "Sunt cineva astăzi datorită ei!"

 

Răzvan Botezatu este unul dintre prezentatorii emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, alături de Rocsana Marcu şi asistenta Raluca Dumitru. Cei trei le dau trezirea telespectatorilor în fiecare dimineaţă, în cele mai originale moduri.

Răzvan şi-a impresionat prietenii virtuali cu un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, pe care l-a dedicat celei mai importante persoane din viaţa lui. 

Prezentatorul a ţinut să-i mulţumească mamei sale printr-un mesaj public, pentru tot efortul şi toată susţinerea pe care i-a oferit-o în ultimii ani. Mama vedetei TV se află în prezent în străinătate, iar cei doi ţin legătura mereu prin telefon sau Skype. 

"Mama mea este plecată în străinătate de 10 ani. A plecat de lângă mine să muncească departe de casă... pentru ca să-mi fie mie bine și să nu duc lipsă de nimic. Vorbim zilnic la telefon și pe skype iar legătură dintre noi este foarte puternică. Ne vedem 1 dată pe an, dar este lângă mine în fiecare zi. Sunt cineva astăzi datorită ei. Te iubesc mult de tot mamă mea frumoasă!", a scris Răzvan Botezatu, pe pagina sa personală Facebook. 

Mesajul lui Bote vine şi ca un răspuns la atacul lansat de fostul ministru Ioan Rus, după ce a făcut mai multe afirmaţii jignitoare la adresa românilor din diaspora. În urma declaraţiilor de miercuri şi a presiunilor făcute de români, Ioan Rus şi-a dat demisia din funcţia de Ministru al Transporturilor. 

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest