Răzvan Fodor, despre tot ce nu s-a văzut la TV! Cum și-a ținut sub control astmul, în timpul Asiei Express: „Mi s-a dat o injectie”

 

În ciuda bolii cronice de care suferă, Răzvan Fodor alături de Sorin Bontea formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul al treilea, al competiției Asia Express. Misiunile și experiențele pe care le-au avut de înfruntat au testat, atât limitele fizice, cât și psihice ale tuturor participanților, dar chiar și așa, sănătatea concurenților a fost întotdeauna pe primul plan.

Astfel că actorul în vârstă de 44 de ani a fost ajutat atât de coechipierul său, Sorin Bontea, cât și de echipa de producție. Înainte de semnarea contractului, Răzvan Fodor a vorbit cu producătorii emisiunii despre problema de sănătate de care suferă și i s-a garantat că afecțiunea va fi ținută sub control 100%.

Răzvan Fodor a dezvăluit că indiferent de locația în care se afla, un medic ar fi ajuns în maximum o jumătate de oră pentru a avea grijă de el, în caz de ar fi suferit o criză. Mai mult de atât, i s-a dat și o injecție cu adrenalină pe care a purtat-o non stop cu el.

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el. Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. Red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor într-o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest