Reacţia Catincăi Roman după ce a aflat ce decizie a luat Oana Zăvoranu în legătură cu averea sa

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a luat prima decizie legată de averea Mărioarei. La 40 de zile de la decesul mamei, vedeta s-a hotărât. În doar o singură zi a făcut și primii bani.

Oana Zăvoranu a vândut mașina Mărioarei. Iubitul Alex a fost intermediarul. S-a întâlnit cu primul client care s-a și hotărât destul de repede. Bărbatul și-a dorit să vadă mașina în centrul Bucureștiului, acolo unde s-a întâlnit și cu Alex. După câteva ture şi verificări ale maşinii, bărbatul s-a decis. Cei doi s-au îndreptat către casa brunetei, acolo unde au mai stat preţ de câteva ore, semn că negocierile au mers bine. Spre seară, vedeta a bătut palma cu potenţialul cumpărător.

Catinca Roman a fost invitată la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars şi a comentat pe marginea acestui subiect.

"Una este să vinzi şi să achiziţionezi nişte lucruri, alta e să conduci o afacere. De multe ori din afară, lucruri stau într-un anumit fel, dar sunt anumite decizii de business care pot părea ciudate şi neprotrivite. Dar numai cineva care cunoaşte întreaga situaţie financiară îşi poate da cu părerea," a spus Catinca Roman, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars, Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest