Recompensă uriaşă pentru un milionar dispărut în România! Unde a fost văzut ultima dată/ VIDEO

 

Se oferă o recompensă uriașă pentru un milionar dispărut în România! Nimeni nu reuşeşte să îi dea de urmă, aşa că s-au luat măsuri extreme! Mai jos veți găsi detalii despre unde a fost văzut ultima dată şi ce sumă fabuloasă se pune la bătaie.

Un milion de euro – aceasta este suma pe care familia unui milionar din Kuwait este dispusă să o plătească oricui poate să ofere o informaţie utilă, care să ajute la găsirea milionarului dispărut în 2015, în satul Cheia, din judeţul Prahova.

În momentul în care a dispărul, milionarul avea 79 de ani, iar fiii şi fratele lui sunt convişi că a fost răpit, chiar dacă nu s-a aflat dacă bărbatul a avut duşmani în România sau Kuwait. La petru ani de la dispariţie, acesta este în continuare căutat, iar apropiaţii săi oferă un milion de euro şi pentru o simplă informaţie care ar putea duce la găsirea lui.

De-a lungul timpului, din momentul în care a dispărut milionarul din Kiveit, la căutarea acestuia au participat sute de poliţişti, zeci de câini, dar şi apropiaţi ai bărbatului. Pe 5 august, acesta a dispărut de la o pensiune din satul Cheia, din judeţul Prahova, acolo unde fusese cazat. Ultima oară a fost văzut la o pensiune din apropiere, îndreptându-se spre o pădure.

Atunci când căutările se vor încheia, averea milionarului va ajunge în mâinile celor opt copii pe care îi are, dar nu toată, ci doar o treime, iar restul va intra în proprietatea statului Kuwait.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest