Relațiile controversate ale Biancăi Dragușanu. Vedeta susține că a făcut diabet pe fond nervos

 
+7 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai controversate prezenţe feminine din showbiz-ul autohton! O femeie extrem de frumoasă, dar fără noroc în dragoste – cam aşa ar putea fi descrisă blondina, dacă analizăm istoricul amoros pe care îl are!

Bianca Drăguşanu a fost întotdeauna în căutarea alesului. Şi chiar dacă bărbaţii de care s-a îndrăgostit s-au dovedit a fi total nepotriviţi, blondina nu a încetat să spere niciodată că îşi va găsi fericirea.

Bomba sexy s-a făcut cunoscută în showbiz-ul românesc, odată cu participarea în cadrul unei emisiuni, în care îşi spunea povestea de iubire, în speranţa că va reuşi să-l recucerească pe cel de care era îndrăgostită la momentul respectiv. Chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv, blondina a ajuns rapid în atenţia presei, după ce a devenit protagonista unei alte relaţii controversate.

Bianca Drăguşanu a format un cuplu cu Coco Păun, un afacerist din Târgu Jiu care a reuşit să şocheze opinia publică, după ce a fost prins de 48 de ori fără permis – un adevărat record în România. Dar nu relaţia asta a făcut-o celebră, ci cea cu Cătălin Botezatu! Dacă prima apariţie televizată a întruchipat o blondă necizelată, cu gusturi vestimentare... discutabile, odată cu asumarea poveştii de dragoste cu designer-ul, toată lumea a descoperit o Biancă total schimbată.

Din păcate, nici relaţia cu Cătălin Botezatu nu a fost sortită succesului, astfel încât, după ce s-a terminat iubirea dintre ei, fosta asistentă a lui Capatos şi-a încercat norocul cu Adi Cristea – cel supranumit „Prinţul”. O relaţie controversată, pasională şi plină de suişuri şi coborâşuri – asta a trăit Bianca alături de fostul fotbalist, dar cu toate acestea, toată lumea se aştepta să treacă la următorul nivel. Numai că nu a fost să fie...

La scurt timp după, blondina s-a căsătorit cu Victor Slav, bărbatul cu care s-a datorită căruia a devenit mamă pentru prima dată. Şi în ciuda faptului că păreau că sunt făcuţi unul pentru celălalt, mai ales că au devenit şi părinţii unei micuţe minunate, Bianca a călcat strâmb şi şi-a dorit să fie, din nou, „prinţesă”. Mai direct spus, fosta asistentă TV şi-a înşelat soţul cu fostul iubit, Adrian Cristea. La un an după naşterea Sofiei, cei doi şi-au spus „Adio”, iar vedeta s-a refugiat în braţele lui Tristan Tate, un luptător străin, cu care a avut o relaţie pasageră.

Şi acum e acum! După toţi bărbaţii care şi-au făcut loc în sufletul ei, Bianca Drăguşanu a crezut că şi-a găsit, cu adevărat, alesul! Şi pe cine altul, dacă nu pe Alex Bodi! După o relaţie plină de împăcări şi despărţiri, cei doi au decis să se căsătorească şi să îşi unească destinele în faţa ofiţerului stării civile. Doar că... la jumătate de an de la cununia civilă, au făcut „o vizită” la notar pentru a semna actele de divorţ, iar ce a urmat după a fost, cu adevărat, surprinzător! Scandalul dintre Drăguşanca şi Bodi încă ţine primele pagini ale tabloidelor ocupate şi pe zi ce trece, ies informaţii cutremurătoare din interiorul poveştii de dragoste pe care au avut-o.

S-a îmbolnăvit din cauza relaţiilor controversate

La câte a pătimit din dragoste, nu este de mirare că starea de sănătate a Biancăi Drăguşanu este precară. Blondina a mărturisit în urmă cu ceva timp, că din intensităţii cu care iubeşte, are de suferit.

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar stric'', declara Bianca, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest