Reţeta de cremă de zahăr ars recomandată de Nicolai Tand e una dintre cele mai gustoase! Imaginile vorbesc de la sine.
Ai nevoie de:
articolul continua dupa recomandari
- 1250ml smântână lichidă 32% grăsimi
- 1l de lapte
- 2 batoane de vanilie
- 375g de zahăr tos
- 16 ouă (12 gălbenuşuri)
- 1 lingură de zahăr brun
- Fructe de pădure pentru ornat
Ce trebuie să faci:
Amestecă bine smântâna, laptele, vanilia şi ouăle, pune compoziţia în forme şi ţine-le la cuptor la 95 de grade Celsius pentru 90 de minute. Atunci când formele sunt gata, presară zahăr brun pe deasupra şi caramelizează cu brûlée burner-ul. Ornează cu fructele de pădure şi e gata!
Poftă bună!
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc