Reţeta matinală de astăzi este borşul pescăresc! Dacă ai nevoie de ceva inedit în meniul tău, alegerea asta e cea mai bună.
Ingrediente:
- două cepe
- sare
- oţet
- ardei iute (sau ciuşcă - aşa se zice la Dunăre)
- un cartof
- capete şi cozile de la mai multe soiuri de peşte
- jumătate de legătură de leuştean şi o legătură de pătrunjel
• La doi litri de apă se pun o ceapă și o lingură rasă de sare
• Când dă în clocot se pune peștele cât să-1 acopere zeama, adică vreo patru
cinci chile (în funcţie de cât e oala de mare)
• După douăzeci de minute de la primul clocot se adaugă oțetul, după gust
(zeama se va albi) și e gata. Nu înainte să adăugăm verdeaţa.
articolul continua dupa recomandari
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc