Revolta lui Cristian Țânțâreanu după ce a ajuns la spital, cu Covid: "Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie"

 

Clipe grele și pentru milionarul Cristian Țânțâreanu! Omul de afaceri, în vârstă de 77 de ani, a fost infectat cu COVID-19, fix înainte să primească și doza trei booster. Milionarul este foc și pară din cauza conspiraționiștilor care, spune el, ne-au adus la aceste recorduri negative de infectări.

Cristian Țânțâreanu a ajuns pe mâna medicilor, în aceste zile, după ce a fost infectat cu SARS-COV-2. Omul de afaceri era vaccinat cu schema completă și de pregătea să se imunizeze cu doza booster. Țânțâreanu a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a primit tratament și îngrijire medicală, urmând apoi și tratament la domiciliu.

“Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile am venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Fanatik.ro.

După spitalizare, milionarul a transmis un mesaj dur pentru cei care refuză vaccinarea. “Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă! Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest