Rică Răducanu, în stare de șoc, după ce a fost internat în salonul care a ars la „Matei Balș”: „I-a depășit situația”/ VIDEO

 

Rică Răducanu încă este în stare de șoc, după ce a fost internat în salonul care s-a făcut scrum la „Matei Balș”, incendiu care s-a soldat cu cinci morți. În exclusivitate pentru Antena Stars, fostul mare portar a oferit primele declarații despre situația reală din interiorul Institutului, dar și detalii despre cum se simte partenera sa de viață.

Data de 29 ianuarie 2021 a fost o zi de doliu în România, după ce cinci pacienți internați la Spitalul „Matei Balș” au murit carbonizați din cauza unui incendiu de proporții care a mistuit pavilionul 5 al unității medicale.

În același loc fusese internat și Rică Răducanu, care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Ulterior, acesta a fost externat, iar în spital a rămas partenera lui de viață, din cauza complicațiilor cauzate de infectarea cu COVID-19.

Rică Răducanu a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că înainte să se externeze a încercat să o convingă pe soția sa să se mute în pavilionul 5, dar din fericire, aceasta a refuzat, evitând astfel o tragedie.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. (...) Nevasta mea e încă la „Matei Balș”. A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe... Chiar acolo am stat 2 săptămâni. (...) Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuțăa spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest