Rita Mureşan se pregăteşte să devină mamă, din nou: “Mă gândesc să fac încă un copil!”

 

La 44 de ani, creatoarea de modă şi fostul topmodel Rita Mureşan trăieşte viaţa intens. După mai multe fluctuaţii de greutate, dintre care cea mai mare a fost în urmă cu doi ani, când a pierdut aproape 60 de kilograme, Rita este mulţumită de aspectul ei: “Acum m-am armonizat cumva”, i-a mărturisit ea Oanei Turcu, într-un interviu relaxat, chiar în bucătăria Ritei, ce va fi difuzat sâmbăta aceasta, de la 22:00, la Antena Stars.

Rita vorbeşte la “Refresh by Oana Turcu” şi de perioada grea pe care a trăit-o după dispariţia mamei sale: “Anul trecut am îmbătrânit 20 de ani. A fost foarte greu!”, a declarat creatoarea de modă. Greu i-a fost şi când a realizat că fiicele sale au crescut atât de mult, încât să plece de acasă: “Am fost aproape penibilă când a plecat Rebeca, am plâns un an şi ceva!”, aşa că întrebată de Oana de ce nu se gândeşte la încă un copil, Rita a răspuns relaxată: “M-am gândit şi încă mă gândesc în continuare la încă un copil, dar încă nu a fost timpul!”.

Despre relaţia cu fetele sale şi ritualurile lor, despre cum e ea ca mama şi la ce a fost nevoită să renunţe de-a lungul timpului, despre cum comunică în continuare cu mama sa şi despre ce decizie uluitoare a luat în ceea ce o priveşte pe aceasta, Rita Mureşan vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest