Romaniţa Iovan, în faţa judecătorilor, din nou! Creatoare de modă trece prin momente delicate/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Romaniţa Iovan trece din nou prin momente delicate. După ce s-a luptat ani la rând pentru a apăra drepturile fiului ei, creatoarea de modă a ajuns din nou în faţa judecătorilor din cauza unor afaceri.

Recent, Romaniţa Iovan şi fratele ei au fost traşi la răspundere de către fisc, în calitate de administratori ai unei firme, care a ajuns în faliment, din cauza datoriilor uriaşe. Datoriile firmei pot fi suportate de către administratorii acesteia , precum şi de alte persoane care au contribuit la starea de insolvenţă a firmei.

Dacă magistraţii vor considera nereguli în ceea ce priveşte firma pagubaşă, Romaniţa Iovan şi fratele ei o să fie traşi la răspundere. Până atunci, Tribunalul Bucureşti a decis radierea firmei pe care o deţineau cei doi.

„Aprobă raportul final al lichidatorului judiciar publicat în BPI nr. 613/11.01.2019. În baza art.175 alin 2 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, închide procedura insolvenţei împotriva debitorului Informas CIS SRL. Dispune radierea societăţii debitoare Informas CIS SRL din Registrul Comerţului. În baza art. 179 din Legea nr.85/2014, sentinţa de închidere a procedurii va fi notificată Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti şi Oficiului Registrului Comerţului Bucureşti de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru efectuarea menţiunii”, potrivit spynews.ro

Şase ani de la moartea lui Adrian Iovan!

Au trecut şase ani! Șase ani grei de la moartea pilotului Adrian Iovan, însă amintirea lui va rămâne întotdeauna în sufletul Romaniţei şi al fiului lor, Albert. În fiecare an, cei doi merg în locul unde pilotul și-a pierdut viața, pentru a-i cinsti memoria așa cum se cuvine.

„Venim aici pentru Albert să ştie că tatăl lui este un erou şi va rămâne în sufletul lui un erou. Simţim energia lui Adrian, sim ţim că el chiar şi-a dat ultima suflare și ultimul gând de viaţă, gândindu-se la oameni, la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forţat şi cădea pur şi simplu şi în momentul ăla nu mai era nimeni în viaţă. Este fantastic dacă te gândeşti că ei au plecat într-un zbor umanitar, ca să salveze alte vieţi.”  a spus Romaniţa Iovan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest