Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam: „În ce lume putem trăi”

 


Roxana Dobre a avut o reacție dură în mediul online, după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam. Cei doi s-au cununat religios la începutul lunii, pe 1 iunie 2022, chiar la malul mării. Se pare însă că, ulterior, fericirea lor a fost umbrită de decizia Bisericii, aceea de a nu recunoaște nunta artistului și a soției sale.

Roxana Dobre și Florin Salam au avut o nuntă desprinsă parcă din basme. S-au ocupat de organizare până la cel mai mic detaliu, pentru a se asigura că totul va ieși perfect. Și a ieșit, cu excepția unui amănunt… La scurt timp după eveniment, aceștia au aflat că Biserica nu recunoaște nunta lor.

La scurt timp după nunta Roxanei Dobre cu Florin Salam, preotul Eugen Tănăsescu a explicat atunci decizia Bisericii, de a nu le recunoaște nunta. Acesta susținea la acea vreme că slujba lor religioasă, organizată pe 1 iunie, nu ar avea, de fapt, valoare canonică și spirituală.

În același timp, preotul Eugen Tănăsescu a menționat și faptul că nunta Roxanei Dobre cu Florin Salam a fost făcută miercuri, aceasta fiind consideră o zi de post. În plus, artistul și soția lui și-ar fi unit destinele pentru totdeauna în biserica unui fost preot, eliminat din BOR, scrie spynews.ro.

Acum ceva timp, sursa citată a publicat „Duhovnicul vedetelor', prins în pat cu un băiat, acuzat că a încălcat și Porunca a VIII-a / Victima l-a chemat la bară. Marian Ene, un preot paroh, ar fi fost prins în pat cu un băiat în vârstă de 16 ani. În plus, preotul ar fi avut relații spirituale cu mai multe persoane publice.

În urma publicării articolului, Roxana Dobre a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare. Soția lui Florin Salam a postat un mesaj pe contul ei de Instragam și a făcut astfel primele declarații după ce Biserica nu i-a recunoscut nunta cu artistul.

„La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi…', a scris Roxana Dobre pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest