Roxana Ilie întoarce toate privirile atunci când iese din casă! Cum a fost surprins modelul pe străzile din Capitală/ VIDEO

 

Arată bine, se îmbracă bine, Roxana Ilie cu cheltuială se întretine. Frumoasa șatenă dă moda pe străzile Bucureștiului chiar și atunci când merge la piață. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce era imbracată într-o ținută care nu putea trece prea ușor neobservată, căci atunci când iese din casă ea este... sofisticată.

Îmbrăcată elegant, într-un costum negru care probabil a costat-o o mică avere şi cu o geantă de câteva mii de euro pe umăr, Roxana Ilie și-a rezolvat treburile prin oraş fără să o intereseze privirile oamenilor din jurul ei. După ce a vorbit câteva minute la telefon și a plimbat mai multe hârtii dintr-o mână în alta, Roxana Ilie a trecut prin piață pentru a-și cumpăra câteva alimente cu care își menține silueta de invidiat.

Și pentru că duce un stil de viață sanătos și echilibrat și se știe că rodiile sunt pline de vitamine, iată că frumoasa șatenă și-a luat mai multe bucăți pentru a se asigura că silueta ei va rămâne impecabilă. Și uite așa, Roxana Ilie nu își neglijează nici silueta, nici ținuta.

Amănunte despre viața amoroasă

În urmă cu ceva timp, Roxana Ilie a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars unde a mărturisit că bărbatul de lângă ea nu trebuie să fie perfect, în schimb trebuie să aibă o calitate care pare ca nu prea o găsește la cei care o curtează.

„Mometan nu plănuiesc să îmi fac un iubit, dar nu se ştie niciodată. Viitorul iubit ar trebui să fie minunat. Nu contează cum arată, trebuie să fie minunat ca să îmi cucerească inima", a spus în urmă cu ceva timp Roxana Ilie la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest