Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil, în mare secret! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut la următorul pas al relaţiei! Cei doi s-au căsătorit civil, în mare secret, iar alături le-au fost cele mai importante persoane,

„Mama Natură” este cea mai fericită femeie din lume! Roxana Ionescu a spus marele „DA”, în faţa ofiţerului stării civile, iar anunţul a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu. Omul de afaceri a postat un filmuleţ în care apare alături de proaspăta lui soţie.

El, îmbrăcat la patru ace, iar ea într-un outfit complet alb şi cu o coafura extraordinară, au făcut o adevărată declaraţie de stil la marele eveniment din viaţa lor. Însă, piesa de rezistenţă este chiar buletinul Roxanei, pe care Tinu Vidaicu la arătat în faţa camerei de filmat. Perforat, semn că Roxana şi-a schimbat numele pe actul de identitate, devenind doamna Vidaicu.

Cununia civilă a avut loc în Timişoara, chair în oraşul de reşedinţă al lui Tinu Vidaicu. Din dorinţa de a fi mai aproape de soţul său, Roxana Ionescu s-a mutat din Capitală, alături de proaspătul ei soţ. 

A pierdut recent o sarcină

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient”, declara Tinu Vidaicu, la vremea respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest