Roxana Nemeş şi logodnicul, într-o ipostază incredibilă! Cum s-au fotografiat cei doi porumbei/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Deja vacanţele în Tulum nu mai sunt o supriză..dar destinaţia rămâne una dintre cele mai frumoase şi excluisiviste..cel puţin anul acesta, pentru vedetele de la noi. După ce a dat o tură prin America, Roxana Nemeş s-a gândit să ajungă puţin şi în Mexic. Zis şi făcut!

Bineînţeles, cum e o împătimită a reţelelor sociale, nu a ratat momentul şi le-a arătat şi fanilor pe unde se plimbă. Deşi în prima zi, vremea nu a prea ţinut cu ea, blondina a sperat la puţin bronz, aşa că s-a aşezat pe şezlong şi a aşteptat ca razele soarelui să o încălzească.

Ce-i drept, peisajul este unu de vis, iar palmierii, nisipul fin şi stâncile care împrejmuiesc plajele, formează cadrul perfect pentru o vacanţă retrasă, direct în inima oceanului.

Ce să mai..aşa parte de relaxare să tot ai..unde mai pui că dacă ai lângă tine şi persoana iubită, parcă tabloul e perfect.

Cerere în căsătorie spectaculoasă

E clar! Roxana se poate numi o femeie împlinită şi fericită! Iubitul ei, Călin Hagima, a cerut-o şi de soţie, atunci când momentul a fost unul de-a dreptul emoţionant.

„Pe 7 este ziua mea norocoasă şi nimic nu este întâmplător. M-a chemat să merg la filmare şi era foarte frig în ziua aia. Mi-am luat geaca cea mai groasă, nemachiată şi m-am dus la filmare. Mă gândeam că o să stau în frig. Filmau după copaci. Mai mult s-a pregătit cu inelul, că ideea i-a venit în două zile. A fost un moment tare frumos şi mai ales când nu te aştepţi.” a spus Roxana Nemeş, în cadrul emisiunii matinale de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest