Roxana Vaşniuc spune că a bătut-o, el are altă variantă! "Nu am ridicat niciodată mâna la ea"

 

După ce scandalul violenţei dintre Roxana Vaşniuc şi bărbatul cu care are un copil a izbucnit, reacţiile s-au ţinut lanţ.

Luni dimineaţa în emisiunea "Star Matinal", Ionuţ a intrat în direct prin telefon pentru a lămuri întreaga situaţie. Acesta susţine că Roxana Vaşniuc ar minţi şi că ea a fost cea care a călcat strâmb în relaţie. De asemenea, Ionuţ deţine dovezi preţioase cu care va acţiona în istanţă.

"N-am ridicat niciodată mâna asupra Roxanei. Vă voi arăta şi veţi vedea că eu nu am atins-o niciodată, ba din contră. Haideţi să vă spun ceva. Un certificat medico-legal puteţi scoate şi dumneavoastră. Mergeţi, spuneţi că v-a împins pe stradă şi gata certificatul. Iar e o minciună, aş vrea măcar cu un gest să demonstreze dacă ea ştie de o relaţie de-a mea cu altcineva, înseamnă că are şi o dovadă. Orice, un apel telefonic, să arate treaba asta. N-ar mai fi stat ea lângă mine dacă nu mă despărţeam eu. Ea este cea care mă înşela şi umbla cu alte persoane. Am şi dovezi, dacă vreţi vă pot citi un mesaj. S-a întâmplat ceva cu ea la un moment dat, iar eu i-am dat un mesaj unei rude de-a ei. Ea mi-a dat un mesaj de "adio". Mă înşelase, eu am prins-o, iar ea a vrut să recurgă la un gest extrem când i-am spus că vreau să ne despărţim, fapt pentru care a decurs la un gest foarte urât pe care am să i-l arăt instanţei. Când am spus un gest urât înţelegeţi dumneavoastră ce voia să facă cu viaţa ei. Acum câţiva ani de zile a fost implicată într-un scandal cu o persoană publică ce susţinea că această domnişoară a fost violată. Eu nu cred nici în ruptul capului că acel om putea să se roage de ea, că nu avea cum. Este simplu: am crezut că se va potoli. În momentul în care ea a rămas însărcinată, m-a şantajat puţin. Mi-a spus că nu se poate altfel, decât aşa", a mărturisit bărbatul cu care Roxana Vaşniuc are un copil.

Dificultăţile în relaţie au început încă din ultimele luni ale sarcinii
Roxana Vaşniuc a dezvăluit și că în timpul sarcinii nu a ajutat-o în casă, deși risca să nască prematură. ”Nu-i convenea nimic din ce făceam. Nu-i ajungeau niciodată banii. Nu i se părea normal să-l pun să ia o pâine. Când eram însărcinată în 7-8 luni, aveam risc de naștere prematură, și eu dădeam cu aspiratorul, mutam mobila", a mai spus Roxana. Violența verbală a continuat cu cea fizică, iar o scenă înfiorătoare s-a petrecut chiat în prezența bunicii sale. ”După amenințare a ajuns la ușă. A început să bată ziua în amiaza-mare. N-am deschis, a plecat. După o perioadă de timp mi-a dat un mesaj și mi-a zis că a avut acel comporament pentru că l-am ținut la ușă. În jur de ora 18:00 l-am poftit în casă. Bunica era la mine atunci și a asistat la toată scena. Mi-a pus mâna la gură. Am rugat-o pe bunica să iasă. M-a luat de păr. M-a strâns de gât. Toată scena a fost îngrozitoare”, a mai spus ea la o emisiune TV.

Roxana Vașniuc și-a dorit foarte mult o familie și a născut anul trecut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Rose Marie.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest