Roxen vrea să se împace cu iubitul care a bătut-o măr! A cerut ridicarea ordinului de restricție!

 

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020, vrea să se împace cu iubitul care a bătut-o măr cu pumnii și cu o coadă de mătură, după ce l-a denunțat și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Roxen a fost protagonista unui scandal de proporții la începutul acestei luni. Artista a apelat la ajutorul oamenilor legii pe care i-a alertat că a fost agresată de iubitul violent, chiar în apartamentul ei din sectorul 1 al Capitalei.

Poliția a ajuns într-un timp foarte scurt la ușa cântăreței, însă bărbatul apucase deja să părăsească locuința. După ce a fost audiată câteva ore, Roxen a completat un formular și cu vânătăile vizibile pe care le avea la nivelul feței a obținut un ordin de restricție împotriva lui pentru șase luni.

Potrivit Spynews.ro, în ciuda bătăii îndurate, Roxen vrea să se împace cu iubitul care a bătut-o și mai mult de atât, a cerut ridicarea ordinului de protecție. Organele legii i-au explicat că nu este posibil ca ordinul să fie anulat, astfel că în cazul în care bărbatul se apropie mai mult de 500 de m de ea, acțiunea va fi considerată o încălcare a hotarârii judecătorești, în urma căreia va fi tras la răspundere penal, riscând închisoare între o lună și un an de zile.

Filmul agresiunii

Pe data de 8 iunie, Roxen și iubitul său au ajuns la locuința artistei seara târziu. Bărbatul s-a culcat, însă cântăreața a rămas trează și şi-a petrecut timpul pe laptop şi telefon.

La ora 4:30, iubitul artistei se trezește și începe să o ia la rost pe aceasta întrebând-o cu cine vorbește prin mesaje- moment in care devine agresiv. Iubitul o trage de păr pe cântăreață, o lovește cu palmele și pumnii și chiar și cu o coadă de mătură. Țipetele lui Roxen au fost auzite de doi vecini, iar unul dintre ei a alertat autoritățile.

Bărbatul neagă cu vehemență că s-ar fi întâmplat așa ceva, ci mai mult, susține că la ora 3:00 s-a întors acasă la el, pentru că a doua zi urma să meargă la liceu. Iubitul cântăreței susține că totul face parte dintr-un plan al răzbunării, după ce cu câteva ore înainte i-ar fi zis că ar vrea să se despartă de ea.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest