Ruby şi iubitul, dragoste cu năbădăi! Au pierdut numărul despărţirilor, dar vor să devină părinţi

 

Ea, vulcanică şi răsfăţată, el, mereu calm şi cu vorbele mereu pregătite pentru a o linişti. Iar împreună formează unul dintre cele mai stabile şi frumoase cupluri din showbiz! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de şapte ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, atunci când Robert i-a fost dansator în unul din videoclipurile muzicale!

Iar daca nu ştiaţi, în videoclipul „Stinge Lumina”, protagoniştii sunt chiar ei doi: Robert şi Ruby! Din dorinţa de a vedea dacă sunt facuţi unul pentru celălalt, artista l-a ţinut departe de ochii curioşilor şi de lumina reflectoarelor. Dar totul până au decis să participe la cel mai dur reality show: Asia Express!

Şi să nu vă gândiţi că relaţia lor a fost una lipsită de probleme. Imediat după show nu s-au mai afişat împreună, iar în presă a început să se vehiculeze că s-au despărţit! „De şase ani numai aşa suntem. Din prima zi am fost asa. Suntem amândoi încăpăţânaţi, vărsători amândoi. Şi după aia m-a sunat şi am spsu să plecăm hotărâţi în competiţie (n.r. Asia Express). Eu mă duc de nebun, nu stau” au spus cei doi în cadrul emisiunii Xtra Night Show, după ce s-au întors din Asia Express.

Părăsită de părinţi în copilărie

Este cunoscut faptul că Ruby este extrem de ataşată de bunica ei, dar nu multi ştiu faptul că ea a fost cea care a crescut-o, atunci când părinţii au luat calea Italiei. Din dorinţa de a-i oferi tot ce are nevoie, cei care i-au dat viaţă artistei au plecat peste  hotare, iar la scurt timp, cei doi au divorţat, de vedetă având grijă bunicii.

"Nu mi-a fost uşor cât am fost copil... având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine... oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei  şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi", explica Ruby în urmă cu câţiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest