S-a dat peste cap să o întâmpine! Reghe a așteptat-o pe Ana Maria Prodan cu flori la aeroport!

 
+2 click pentru
galerie

Ce face dragostea din om! A fost plecată peste Ocean şi a dus dorul familiei, dar când a revenit în ţară, a avut parte de o primire-surpriză.Anamaria Prodan a stat departe de iubitul ei soţ, însă când a ajuns înapoi acasă, Reghe s-a dat peste cap ca să o surprindă pe sexy-impresara lui.După zâmbetele celor doi, se pare că Reghe a reuşit, cu brio, să marcheze direct la inimioara Anamariei.


Nu se aştepta să-l vadă tocmai la aeroport, dar el a ţinut morţiş să o întâmpine. Chiar dacă era în cantonament cu echipa, Reghe a făcut tot posibilul să-şi uimească soţia cu un braţ de flori şi cu săruturi pasionale că doar i-a dus dorul cât a stat prin America. Dar şi Anamaria Prodan i-a simţit lipsa lui Reghe.


Doldora de bagaje, Prodanca şi mama ei, Ionela au burduşit maşina şi s-au grăbit să ajungă acasă că doar nicăieri nu-i ca acasă! Ceva mai timid, Reghe a fost mai zgârcit cu declaraţiile. E drept că un bărbat nu-şi arată sentimentele cu una cu două, dar după cum a îmbrăţişat-o pe Anamaria se pare că abia aştepta să o revadă.


După îmbarcare, cei doi soţi au plecat înspre domiciliul conjugal. Cu toată oboseala de pe drum, sexy-impresara a avut ce-i povesti la ceas de seară soţului. Cum să nu chiuleşti din cantonament când o aşa prinţesă tocmai venise acasă?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest