S-a făcut foc şi pară! Tudor Chirilă, scandal de proporţii cu şoferii din Capitală! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Tudor Chirillă a fost implicat într-un scandal de poporţii cu şoferii din Capitală! Celebrul artist a avut ceva de împărţit cu un şofer şi chiar şi poliţia a fost sesizată!

Vigilenţi ca de obicei, paparazzii Spynews.ro au surprins fiecare moment în care artistul a fost, cu siguranţă, în prim plan. În urmă cu câteva zile, Tudor Chirilă şi-a făcut apariţia în sectorul 1 al Capitalei. Îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni de trening, o jachetă de jeans, outfit pe care l-a accesorizat cu un fes și cu o pereche de ochelari, artistul stătea liniştit pe o bancă, în timp ce butona telefonul. Nu după mult timp, cântăreţul s-a ridicat şi s-a îndreptat către o maşină care aparţinea unei companii de ride-sharing.

Chiar dacă a urca liniştit în maşină, la numai câteva minute a coborât din autoturismul cu pricina, vizibil nervos. A deschis camera foto a telefonului şi a început să facă poze automobilelor parcate neregulamentar, care blocau circulaţia pe un trotuar, dar şi accesul oamenilor la trecerea de pietoni.

Pentru că este cunoscut faptul că Tudor Chirilă marşează pentru dreptate, ori de câte ori are ocazia, a încărcat pozele pe o reţea socială pe care este extrem de activ, unde a și postat un mesaj referitor la întâmplarea cu pricina.

“Am sunat la Poliţia Locală Sector 1 ca să raportez aceste maşini care au blocat trotuarul şi accesul la trecerea de pietoni şi, după ce am stat să ascult un robot două minute, apelul meu a fost refuzat. Cam asta se poate face pentru respectarea legii. Poate, măcar, după poză, se sesizează vreun agent şi dă nişte amenzi”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest