S-a plimbat prin lumea întreagă, dar s-a întors obosită! De ce Delia nu s-a relaxat deloc în ultima vacanţă

 

Este cunoscut faptul că Delia este o împătimită a călătoriilor în jurul lumii. Ori de câte ori are ocazia, printre lunile pline de concerte, filmări şi munca, artista îşi face băgăjelul şi pleacă, alături de soţul ei, în fel şi fel de escapade exotice.

Chiar dacă a stat departe de pământul românesc, mai bine de o lună, Delia s-a întors extrem de nemultumită. Se pare ca vacanţa din Thailanda şi Singapore a extenuat-o mai mult decât şi-ar fi putut imagina. Motivul? Pentru că şi-au dorit să se bucure de toate frumuseţile locului, vedeta, alături de soţul său, s-au trezit la primele ore ale dimineţii şi au luat la pas toate drumurile înconjurate de peisaje care ar tăia răsuflarea oricui.

"Chiar dacă am fost în vacanță în Thailanda și Singapore înainte să începem filmările pentru iUmor nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi. Momentan nu m-am gândit la o altă vacanță, am concerte foarte multe, un album de lansat, nu mă pot gândi acum să plec iar", a declarat Delia, potrivit click.ro.

Sechestrată în Singapore din cauza virusului ucigaş

După ce a cutreierat cele mai exotice şi interesante tărâmuri, timp de trei săptămâni, Delia şi Răzvan Munteanu au fost nevoiţi sa rămână în hotelul din Singapore. Se pare că în zonă au fost depistate cazuri de coronavirus, astfel încât li s-a interzis să părăsească resortul.

„Azi (23 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest