S-a reprofilat! La ce metodă a apelat Liviu Vârciu pentru a-și proteja conturile/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu este mai împlinit ca niciodată, iar asta pentru că frumoasa lui iubită va aduce pe lume, primul băiețel al actorului! Iar pentru că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să aibă grijă de familia sa și de conturile din bancă, vedeta a apelat la o metodă inedită.  

Anda Călin și Liviu Vârciu fac pregătiri intense pentru venirea pe lume a băiatului lor. Iar artistul pare mai mult decât nerăbdător să își strângă în brațe fiul, mai ales că și-au dorit un moștenitor.

Iar ca să nu arunce cu bani în stânga și în dreapta, Liviu Vârciu s-a apucat de gletuit pereții casei. Cu găleata în mână și plin de vopsea, actorul nu a dat înapoi de la muncă, ci din contră, i-a oferit un exemplu pozitiv fiicei sale, Anastasia, care îl privea cu admirație în timp ce făcea treabă.

Mai mult de atât, glumeț din fire, Liviu Vârciu le-a transmis celor care îl urmăresc pe conturile sale de socializare că s-a reprofilat, iar dacă cineva are nevoie de ajutor în direcția asta, vine la domiciliu, fără nicio problemă.

”Pe vreme de criză, te reprofilezi! Dacă aveți nevoie de un meșter, sunați-mă. Vin la domiciliu, zidar, faianțar, gresie încă nu am pus. Da, vin!”, le-a transmis actorul urmăritorilor săi. 

 I-a fost împlinită marea dorință

Liviu Vârciu va fi tătic pentru a treia oară, dar de data asta de băiat! Astfel că marea dorință i s-a îndeplinit. În curând, actorul își va strânge în brațe fiul și nerăbdarea crește cu zi ce trece.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest