Să vezi şi să nu crezi! Antonia, transformarea uluitoare care i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din industria muzicală românească. Motiv pentru care, orice schimbare de de look îi vine de minune. Este cunoscut faptul că, ori de câte ori are ocazia să se reinventeze, o face, atât de dragul tendinţelor, cât şi al fanilor. Cu toate acestea, ultima transformare de care a avut parte, i-a lăsat pe toţi mască!

Antonia, o vedetă extrem de activă în mediul online, a postat o imagine pe instagram, acolo unde a dezvăluit o schimbare de look, de-a dreptul şocantă. Artista s-a afişat cu dread-uri blonde şi o privire angelică, de zici că era scoasă din cutiile de păpuşi!

Dar nu vă speriaţi! Schimbarea nu este una permanentă, artista mărturisind că motivul pentru care a apelat la coafura nonconformistă a fost pentru a filma un clip cu Lino Golden. Cu toate acestea, mulţi au fost cei care apreciat transformarea, ba chiar mai mult, au încurajat-o să adopte acest stil, cât mai des.

Numărul de aprecieri şi de comentarii a fost imens, până şi Codin Maticiuc fiind impresionat. Cel supranumit „Craiul de Dorobanţi” nu s-a putut abţine şi i-a scris: „Așa promovare n-a avut Lino Golden în viața lui!”. Printre vedetele care au apreciat schimbarea s-au aflat şi Gina Pistol, Ami, Raluka, Misha şi, bineînţeles, Lino Golden.

Antonia nu se află la prima schimbare de genul acesta. Artista profită de noile tendinţe şi le urmează întru totul, iar partenerul său de viaţă, Alex Velea, îi calcă pe urme. Nu este de mirare faptul că cei doi sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai cool cupluri din showbiz-ul autohton.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest