Să vezi și să nu crezi! Ilie Dumitrescu, antrenament pentru poziția de “bărbat de casă”! Cum a fost surprins fostul antrenor/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au fost, ca de obicei, cu ochii în patru. Iar de data asta, l-au surprins pe Ilie Dumitrescu în timp ce a dat iama într-un supermarket din Capitală pentru a se aproviziona pentru izolare.

Echipat corespunzător pentru lupta cu coronavirusul, fostul jucător al Generației de Aur a coborât din bolidul de lux pe care îl deține și a pornit spre intrarea în supermarket, înarmat cu o sacoșă și un cărucior pentru cumpărături.

După mai bine de jumătate de oră petrecută printre rafturi, fostul fotbalist și-a făcut apariția la casa de marcat cu căruțul plin de produse: câteva baxuri de șervețele, role de bucătărie și trei baxuri de făină, potrivit Spynews.ro

Se pare că Ilie Dumitrescu și-a dorit să îsi asigure făinile de făină... poate pentru a se apuca de făcut pâine. Și deși nu știm acest aspect cu certitudine, sigur este faptul că “Domnul Juan” din fotbalul românesc a lăsat cuceririle și s-a făcut bărbat de casă.

A avut o aventură cu soția unui polițist englez

Chiar dacă acum s-a cumințit, Ilie Dumitrescu a fost un adevărat cuceritor în anii tinereții sale. Iar pentru că inimii nu îi poți porunci, fostul antrenor nu a ținut cont niciodată dacă femeile pe care le “vizează” sunt căsătorite sau nu.

Astfel că înainte de anul 2000, Ilie Dumitrescu a recunoscut că a avut o aventură cu soția unui polițist englez, lucru pe care nu a vrut să îl comenteze la vremea aceea, dar pe care l-a recunoscut, fără menajamente, după ce a trecut o bună bucată de timp de la... infidelitate.

Arăta foarte bine. Super bine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit GSP.„Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, preciza Ilie Dumitrescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest