Să vezi și să nu crezi! Laura Andreșan, de la „profa de sex”, la mămica dedicată! Cum a fost surprinsă iubita lui Grasu XXL/ VIDEO

 

El - băiat dur. Ea - fată rea. S-au văzut, s-au plăcut, s-au cuplat, s-au cumințit și nu doar atât! Au devenit si părinți. Dar cert este faptul că nimeni nu și-ar fi imaginat-o pe ea în rol de mamă! Cine e ea? Chiar Laura Andreșan, iubita lui Grasu XXL! Și pentru că exercițiul de imaginație este destul de dificil,vă recomandăm să vă uitați la imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, care ne-o arată pe „profa de sex” în rolul de mămică.

Dacă ați văzut deja imaginile de la Spynews.to și tot nu credeți că ea este protagonista, ei bine, vă mai spunem o dată! Este chiar Laura Andreșan! După 13 ani de când s-a retras din atenția publicului, partenera de viața a lui Grasu XXL a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază emoționantă alături de fetița ei de doar un an.

Îmbrăcată lejer, în papuci și cu părul prins, fosta „profă de sex” a luat la pas, alături de micuța sa, străduțele din zonă. Preț de minute bune, sub privirile paparazzilor, Laura Andreșan ne-a arătat ce înseamnă viața de mămică și cât de mult s-a schimbat.

Înainte de a intra în casă, iubita lui Grasu XXL s-a oprit cu fetița în dreptul unui autoturism și s-au privit în geamul mașinii ca să se admire, desigur. În imaginile de mai jos, se poate vedea cu ochiul liber că Laura Andreșan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viata sa. Și că radiază de fericire. Iar același lucru se poate spune și despre Grasu XXL care ne-a oferit, recent, un interviu în care a mărturisit că s-a bucurat pe deplin de perioada de izolare alături de cele două fete din viața lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest