Sânziana Buruiană, o mămică de nota 10! A dezvăluit cum a topit kilogramele în plus

 

Sânziana Buruiană a născut la începutul anului și a reușit să topească toate kilogramele în plus ca prin farmec.

Vedeta a fost invitată la ”Star matinal”, acolo unde a vorbit despre fetița sa, dar și despre nunta prietenei sale, Andreea Tonciu.

”Nu știu cum o să o dezvăț. Pe la un anișor ar trebui să o dezvăț. Mănâncă și lapte praf, și lapte cu cereale, fructe. Dacă aveți posibilitatea să alăptați, faceți lucrul acesta. Este foarte atentă”, a dezvăluit Sânziana la Antena Stars.

Ea a mai vorbit și despre nunta Andreei Tonciu, la care a mers împreună cu soțul și cu fetița.

”Cel mai frumos moment a fost dansul mirilor. Fumul acela și artificiile, s-a văzut foarte bine. Momentul tortului a fost deosebit. Artificiile au fost spectaculoase. Andreea a ales. Ea a ținut să aibă aceste artificii și s-a văzut spectaculos. Mi-a plăcut declarația de dragoste a lui Daniel. Cam jumătate dintre invitați au fost din partea lui Daniel. Până la manele, lumea nu prea a dansat. Am înțeles că lumea a dansat pe mese”, a mai spus Sânziana.

Fosta asistentă TV a mers în vacanță în familie și s-a simțit foarte bine, mai ales că a fost prima vacanță a Isabellei.


”A mers și soacra cu noi în vacanță și o scotea pe la 8 afară. Chiar dacă este ea cuminte, nu ai cum să o iei la terasă, dacă vrei să o iei pe undeva”, a mai dezvăluit Sânziana.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest